Forbedringer på Viborg Stadion skal skabe en bedre tilskueroplevelse

Energi Viborg Arena. Foto: Therese Ella Lønholdt Sode

Flere tiltag er undervejs for at gøre Energi Viborg Arena til et mere indbydende og spændende stadion at besøge. I slutningen af august bevilligede byrådet over en million kroner til at skabe bedre faciliteter for både tilskuere, spillere og presse, og nu er flere af forbedringerne foretaget.

Af Therese Ella Lønholdt Sode

Energi Viborg Arena blev sidst renoveret for over tyve år siden. Det betongrå stadion benyttes både af fodboldklubben Viborg F. F. og bruges også som den primære hjemmebane for det danske kvindefodboldlandshold.

“Det er helt klart, at der trænger til, at vi gør noget ved stadion.”

Det mener Lars “Lasse” Kristensen, som er økonomi- og administrationschef i Viborg Fodsports Forening. Han er helt overbevist om, at tiltagene, der implementeres på Viborg Stadion, vil skabe en bedre oplevelse for de besøgende fodboldfans.

“Jeg tror, at forbedringerne er med til at skabe en lidt bedre stemning end de tomme vægge, der er på stadion.”

Lars Kristensen mener, at besøgende på Energi Viborg Arena med det samme skal kunne mærke, at de er trådt ind på et fodboldstadion, og derfor skal væggene udsmykkes med graffitikunst og kunst med byens vartegn. Derudover skal der installeres LED-lys på tribunerne, som kan lyse op i forskellige farver under kampene.

Mads Panny, formand for Kultur- og fritidsudvalget i Viborg Kommune, er også positivt stemt overfor de nye tiltag.

“Vi håber, at forbedringerne er med til at skabe en indbydende oplevelse, når man kommer som tilskuer på stadion.”

Væggene er i gang med at blive udsmykket, og der er derudover implementeret et helt nyt TV-studie til pressen.

Det vigtigste punkt i indstillingen fra Lars “Lasse” Kristensen til kommunen, var dog at få forbedret tilskueroplevelsen ved indgang O og at få et mere professionelt udtryk i spillertunellen. Han regner med, at disse forbedringer bliver igangsat i løbet af foråret.

Be the first to comment on "Forbedringer på Viborg Stadion skal skabe en bedre tilskueroplevelse"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*