Billetterne revet væk: Børnefamilier indtager Nordtribunen på søndag

Som en del af en række initiativer for at få flere familier på Energi Viborg Arena, blev der frigivet 1200 gratis billetter til børnefamilier til kampen mod FC Nordsjælland. Nu, fem dage inden kampstart, må de melde udsolgt.

Af Christian Hansen Jayaseelan

På søndag spiller Viborg FF topkamp mod FC Nordsjælland i Superligaen, og det bliver med en masse børnefamilier på lægterne bag ved målet. Her fem dage inden kampstart melder Viborg FF nemlig udsolgt af de gratis billetter, som var målrettet børnefamilierne. Billetterne er en del af en række initiativer, som skal få flere børn med på stadion.  

”Der er et fælles interesseområde i Viborg Kommune og Viborg FF. Vi vil gerne have flere familier på stadion, og Viborg Kommune vil gerne have, at familierne i Viborg får en god oplevelse”, fortæller branding- og innovationschef hos Viborg FF, Rasmus Ingeman.

Blandt de andre initiativer har klubben oprettet en fanzone inden kampen, hvor der er aktiviteter som ansigtsmaling og hoppeborg. Noget tyder på, at initiativerne har virket. I hvert fald kan det måles, at antallet af sæsonkort og billetter solgt til familierne er steget.

”Det har været svært at få familierne på stadion. Lidt stereotypt var det bare far og søn, der tog afsted. Der er en positiv udvikling i, at man som familie tager ind og ser fodbold. Der er en fin udvikling i diversiteten. Det er mega fedt”, siger Rasmus Ingemann.

Billetterne bliver uddelt i et samarbejde med kommunen, som har afsat penge til at få flere til at komme på stadion. Det er tredje gang, at Viborg FF og Viborg Kommune udlover gratis billetter. Denne gang har efterspørgslen dog været ekstra stor. Rasmus Ingemann fortæller, at det skyldes en blanding af Viborg FF’s placering i Superligaen, samt at billetterne er tilbudt en større målgruppe.

Be the first to comment on "Billetterne revet væk: Børnefamilier indtager Nordtribunen på søndag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*